Mamaja i REFUZOl ftesën tek Arditi, vajza hu.mb ndjenjat “LlVE” në emision

Ajo është martuar me Akremin nga Vlora, por që ditën që ata kanë vendosur të lidhin jetën, nëna e saj ka qenë kundër kësaj martese, me pretendimin se bashkëshorti i vajzës së saj është më i madh në moshë. Albana ka ardhur në studio pët t’i kërkuar nënës që ta falë dhe të takohen, pasi ajo ndihet keq. Por nëna e saj nuk ka pranuar të vijë. “Jam Albana Keka, motra e tre vëllezërve, prindërit i kam të divorcuar. Mami pretendonte për mua, pasi jam gocë e vetme. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Mamaja i REFUZOl ftesën tek Arditi, vajza hu.mb ndjenjat “LlVE” në emision"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*