Martohet me të fejuarën në spital, ndahet nga jėta pak orë më vonë…

Dy të rinjtë anglez Ian Tong dhe Gemma, u martuan në sp ital, pas muajsh të tërë së mundje dhe vuajtje. Ian u d iagnostikua në muajin maj nga një s ëmundje e pashërueshme në formë të av ancuar, duke u detyruar të sh trohet menjëherë në sp ital. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Para se të vd.iste ama, dëshironte që të realizonte ëndrrën e tij, të martohej me nënën e dy fëmijëve. “Ian ishte pë rkeqësuar ditëve të fundit, me zor mbushej me frymë dhe kishte kri za ep ilepsie. Infermieret e dinin që donim të martoheshim, kështu që e sistemuan r epartin në mënyrë të tillë që të zhvillonim një ce remoni”, shprehet Gemma. Pak orë më vonë, Ian nd ërroi j.etë. Bashkëshortja e tij thotë se i duhet të ecë përpara për fëmijët dhe duhet t’iu shpjegojë se çfarë ndodhi me babanë e tyre. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Martohet me të fejuarën në spital, ndahet nga jėta pak orë më vonë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*