Mesazhi prekës i infermieres: Jemi të gjunjëzuar. Ju lutem na ndihmoni, rrini në shtëpi!Shirley Watts, është një infermiere e sallës së operacionit në një spital në Basildon, në Britani të Madhe. Ajo postoi një video në rrjete sociale, pasi përfundoi turnin e gjatë dhe të vështirë, duke u kujdesur për njerëz që ishin infektuar nga koronavirus. Me lot në sy, infermierja thotë se tashmë janë të gjunjëzuar para koronavirusit. Por po bëjnë më të mirën e tyre. Dhe ne e dimë që po. Mjekët, infermierët në të gjithë botën, po bëjnë më të mirën që është në duart e tyre për të shpëtuar qindra-mijëra jetë çdo ditë, nga kthetrat e koronavirusit. Infermierja u bën thirrje të gjithëve që të qëndrojnë në shtëpi, për të ndihmuar kështu jo vetëm në mbrojtjen e jetës, por dhe mbrojtjen e sistemit shëndetësor. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mesazhi prekës i infermieres: Jemi të gjunjëzuar. Ju lutem na ndihmoni, rrini në shtëpi!Shirley Watts, është një infermiere e sallës së operacionit në një spital në Basildon, në Britani të Madhe. Ajo postoi një video në rrjete sociale, pasi përfundoi turnin e gjatë dhe të vështirë, duke u kujdesur për njerëz që ishin infektuar nga koronavirus. Me lot në sy, infermierja thotë se tashmë janë të gjunjëzuar para koronavirusit. Por po bëjnë më të mirën e tyre. Dhe ne e dimë që po. Mjekët, infermierët në të gjithë botën, po bëjnë më të mirën që është në duart e tyre për të shpëtuar qindra-mijëra jetë çdo ditë, nga kthetrat e koronavirusit. Infermierja u bën thirrje të gjithëve që të qëndrojnë në shtëpi, për të ndihmuar kështu jo vetëm në mbrojtjen e jetës, por dhe mbrojtjen e sistemit shëndetësor. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Shirley Watts, është një infermiere e sallës së operacionit në një spital në Basildon, në Britani të Madhe. Ajo postoi një video në rrjete sociale, pasi përfundoi turnin e gjatë dhe të vështirë, duke u kujdesur për njerëz që ishin infektuar nga koronavirus. Me lot në sy, infermierja thotë se tashmë janë të gjunjëzuar para koronavirusit. Por po bëjnë më të mirën e tyre. Dhe ne e dimë që po. Mjekët, infermierët në të gjithë botën, po bëjnë më të mirën që është në duart e tyre për të shpëtuar qindra-mijëra jetë çdo ditë, nga kthetrat e koronavirusit. Infermierja u bën thirrje të gjithëve që të qëndrojnë në shtëpi, për të ndihmuar kështu jo vetëm në mbrojtjen e jetës, por dhe mbrojtjen e sistemit shëndetësor, informon Gazeta Shqip.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Mesazhi prekës i infermieres: Jemi të gjunjëzuar. Ju lutem na ndihmoni, rrini në shtëpi!Shirley Watts, është një infermiere e sallës së operacionit në një spital në Basildon, në Britani të Madhe. Ajo postoi një video në rrjete sociale, pasi përfundoi turnin e gjatë dhe të vështirë, duke u kujdesur për njerëz që ishin infektuar nga koronavirus. Me lot në sy, infermierja thotë se tashmë janë të gjunjëzuar para koronavirusit. Por po bëjnë më të mirën e tyre. Dhe ne e dimë që po. Mjekët, infermierët në të gjithë botën, po bëjnë më të mirën që është në duart e tyre për të shpëtuar qindra-mijëra jetë çdo ditë, nga kthetrat e koronavirusit. Infermierja u bën thirrje të gjithëve që të qëndrojnë në shtëpi, për të ndihmuar kështu jo vetëm në mbrojtjen e jetës, por dhe mbrojtjen e sistemit shëndetësor. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*