MËSUESl nuk ka marrë rrogën prej dy muajsh,SURPlZA që i bëjnë nxënësit e Ia me gojë hapur (VIDEO)

Një profesor nga Brejo Santo, në Brazil, po kalonte një periudhë shumë të vështirë, sepse kishte dy muaj me radhë që nuk merrte pagën e tij. Për fat të mirë ky njeri ka hasur në diçka të çmuar në rrugën e tij, domethënë dashurinë e nxënësve të tij. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Bruno Rafael Paiva është profesor i Arteve të Bukura në Brejo Santo të Brazilit. Ai nuk kishte marrë pagën e tij për dy muaj dhe jeta e tij po bëhej vërtet e vështirë. Derisa një ditë, nxënësit e tij mësuan për situatën dhe vendosën të bënin diçka për këtë. Nxënësit organizuan një llotari për të mbledhur paratë e nevojshme për të paguar profesorin e tyre. Sapo mbaroi, mbërriti dita e një surprize madhështore. Ata vunë në kuti të vogël dhe një zarf me një letër në tavolinën e mësuesit. Kur Bruno Rafael hyri në klasë si çdo ditë tjetër, ai gjeti surprizën. Pas leximit të letrës emocionaIe të shkruar nga nxënësit, em ocioni ishte aq i fortë saqë shëprtheu në Iot. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "MËSUESl nuk ka marrë rrogën prej dy muajsh,SURPlZA që i bëjnë nxënësit e Ia me gojë hapur (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*