Mevlani fton Antonelën në kërcim, veprimi i Ledjanës është epik

Në episodin e sotëm ndodhën shumë gjëra.
U komentua takimi mes Mevlanit dhe Ledjanës i cili ishte shumë romantik.

Megjithatë, përkundër emocioneve që solli ai takim Mevlani befasoi me veprimin e tij.

Ai ftoi në këcim Antonelën dhe Ledjana shprehu skena xhelozie hapur gjatë atij momenti, madje ajo nuk dëshiroi t’i shikonte gjatë emisionit.

Ledjana, ktheu shpinën dhe nuk i shikonte siç duket ajo ka filluar edhe të ndjej për Mevlanin por çka do të ndodh ditëve në vazhdim se cilën nga vajzat do ta zgjedh ai.

Be the first to comment on "Mevlani fton Antonelën në kërcim, veprimi i Ledjanës është epik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*