Mitrovicë: Rrëshqet dheu shkaku i reshjeve, mbulohet deri në gjysmë një shtëpi

Pas reshjeve të mëdha të shiut, kanë vazhduar të dalin probleme tjera.
Përveç vërshimeve të ujit që janë shkaktuar në disa pjesë të qytetit dhe fshatrave të Mitrovicës, probleme janë paraqitur edhe me shembje të dheut, shkruan Jepi Zë.

Në fotografi shihet se një pjesë e dheut në fshatin Frashër ka rreshqitur.
Sipas banorëve kjo rreshiqtje e dheut ua ka rrezikuar shtëpitë dhe pronat e tyre.
Ndryshe, sot është raportuar edhe për një rrëshqitje të dheut edhe pranë tunelit në lagjen Bair.

Be the first to comment on "Mitrovicë: Rrëshqet dheu shkaku i reshjeve, mbulohet deri në gjysmë një shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*