Nga e hëna në Zvicër nuk ka më pa Cetifikat COVID-19 në restaurante, hotele, pishina, biblioteka..

Nga e hëna, 13 shtator, certifikata Covid do të jetë e detyrueshme në restorante, vende të kulturës dhe kohës së lirë, ka njoftuar sot minisri i sjhendtesisë z.Alain Berset, njofton gaszeta zvcerane në shqip Le Canton27.ch
Mësohet po ashut se do të jetë e detyrueshme të paraqisni një certifikatë për të hyrë në një restorant ose bar.
Qasja në tarracat, por edhe në kuzhinat dhe objektet ushqimore të njohura në zonat e tranzitit të aeroportit, mbetet e lirë.
Po ashtu do të jetë e nevojshme të paraqisni një certifikatë COVID për të hyrë në vendet e kulturës dhe rekreacionit siç janë muzetë, bibliotekat, kopshtet zoologjike, qendrat e fitnesit, dhomat e ngjitjes, pishinat e mbyllura, parqet e ujit, bilardot e palestrave, kazinotë..kryesisht në vende publike.
Punëdhënësit gjithashtu mund të përdorin një certifikatë COVID si pjesë e masave të tyre mbrojtëse.

Be the first to comment on "Nga e hëna në Zvicër nuk ka më pa Cetifikat COVID-19 në restaurante, hotele, pishina, biblioteka.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*