Një polic lëndohet nga përleshja me PSD,ambulanca e pranishme në vendin e ngjarjes..

Nga përleshja mes policisë dhe anëtarëve të Partisë Social Demokrate (PSD) një polic është lënduar.Ambulanca arrin pranë objektit të Kosovës.

 

E gjitha ndodhi pasi anëtarët e PSD-së vendosen mbishkrimin “Krejt dhe Drejt  =  i gjithë pushteti sovjetëve” në objektin e Qeverisë së Kosovës.

 

 

Pas vendosjes së parullës në objektin e Kuvendit të Kosovës ka patur ndërhyrje edhe policia e Kosovës, ku më pas pati përleshje mes pjesëmarrësve aty dhe policisë.

Kryetari i PSD-së dhe anëtarë të tjerë janë ndaluar nga pjesëtarët e Policisë së Kosovës, duke u përleshur me ta.

Be the first to comment on "Një polic lëndohet nga përleshja me PSD,ambulanca e pranishme në vendin e ngjarjes.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*