Një re e pazakontë mbulon qytetin

Populli i Argjentinës u befasua nga një re të çuditshme në formë tubi.
Ato nuk janë të zakonshme në Amerikën e Jugut, por mund të shihen edhe në Uruguaj.
Shumë qytetarë kapën celularët e tyre dhe regjistruan momentin për ta ndarë më vonë në rrjetet sociale. Lajmi u bë viral.

Forma e çuditshme e resë, e cila u pa, është një re cilindrike që shfaqet shpesh me re të stuhishme.
Këto re të rralla u emërtuan zyrtarisht si një lloj i ri i re-je në listën e llojeve të reve në Organizatën Botërore Meteorologjike vetëm në vitin 2018.

Be the first to comment on "Një re e pazakontë mbulon qytetin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*