“Nuk duhet të bënte FËMlJË me mua, në supë më HODHl…”, vajza rr ëfen me DHlM.BJE si e ndau vjehrra nga i FEJUARl

Prindërit përpiqen të bëjnë gjithçka, që është e mundur për të mbrojtur fëmijët e tyre, por ndonjëherë duke përfundojnë duke i Iën.duar madje dhe duke u bërë ke;q atyre dhe personave, që kanë pranë.Një histori të tillë e ka ndarë me ne,një vajzë e re, e cila ka rr;ëfyer ngjarje të dh;imbshme.Ajo tregon për faqen tonë…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "“Nuk duhet të bënte FËMlJË me mua, në supë më HODHl…”, vajza rr ëfen me DHlM.BJE si e ndau vjehrra nga i FEJUARl"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*