Nuk pranoi të dilte me të se ishte lavazhier, mësimi që i jep djali është i paparë

Një vajzë nuk pranoi ftesën e një djali që të dilnin së bashku për shkak se ishte lavazhier, por kur mësoi të vërtetën ndërroi mendim. Daniel Saavedra njihet për videot e tij të eksperimenteve sociale në rrj et, dhe këtë herë i shkoi në mendje të “ma skohej” si lavazhier dhe të realizonte eksperimentin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Kur kalon një vajzë ai i propozon, por ajo menjëherë tregohet ind iferente ndaj tij. Më pas kur djali fillon t’i japë “leksione” pasurie duket sikur zbutet pak, deri kur futet në makinën e tij. Në atë moment djali e po shtë ron menjëherë, duke i kërkuar të dalë nga makina. Vajza sigurisht, nuk kishte zgjedhje tjetër, por dhe për të “mos e ulur kokën”, ia ka ngritur gishtin e mesit lart. Video u bë menjëherë virale dhe ka marrë qindra e mijëra komente e shpërndarje nga You Tube. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Nuk pranoi të dilte me të se ishte lavazhier, mësimi që i jep djali është i paparë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*