Nusja RRlHET me vjehrrën LlVE në, shikoni reagimin e djaIit…!!!

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy rivale të ashpra e shpeshherë me kacafytje të mëdha. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën…!! Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy rivale të ashpra e shpeshherë me kacafytje të mëdha. Siç shihet në këtë video kacafytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka kapur për flokësh vjehrrën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Nusja RRlHET me vjehrrën LlVE në, shikoni reagimin e djaIit…!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*