Nxitoni Gjermania kërkonë punëtorë: Paga 30 mijë euro në vit plus banesa e paguar!

Punëdhënësi më i madh gjerman, aeroporti Fraport, ka njoftuar se punëtorëve të interesuar u ofron pagë vjetore midis 25 mijë dhe 30 mijë euro, shkruajnë mediet gjermane.

Punëtorët megjithatë do të duhej të kenë njohuri të gjuhëve gjermane dhe angleze, ku përpos punëtorëve të kualifikuar do të punësojnë edhe punëtorë të pakualifikuar.Aeroporti i Frankfurtit i ka 81 mijë të punësuar, megjithatë ka ende mungesë të fuqisë punëtore.

Be the first to comment on "Nxitoni Gjermania kërkonë punëtorë: Paga 30 mijë euro në vit plus banesa e paguar!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*