Pas martesës e shf.rytëzoi si pr.ost.itutë, pas 22 vitesh gruaja nxjerr ‘kthetrat’ ndaj burrit..!!

Një vajzë nga kryeqyteti që 22 vite më parë u ma.shtrua me martesë, por që përfundoi si pr.o.stitutë në vende të ndryshme të Europës, kërkon shpalljen fajtor të personave që e tr.afikuan. Nga dosja që gazeta Si disponon mësohet se ajo sf/idoi autoritetet shqiptare që për shumë vite e mbajtën pezull dhe nuk i dhanë të drejtë. Gruaja kreu veprime het/imore, duke dorëzuar prova bindëse që do t’u kushtojë të dyshuarve gjy/kimin. JU FTOJM TE SHT YPNI KE TU

Be the first to comment on "Pas martesës e shf.rytëzoi si pr.ost.itutë, pas 22 vitesh gruaja nxjerr ‘kthetrat’ ndaj burrit..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*