Për një thes miell nëna e moshuar qante dhe lutej çdo ditë, Ja lajmi për familjen Buzi…

Historia pre.ku mbarë shqiptarët dhe nuk mund të mos pre.k.te edhe Elv.is N.açin, i cili bashkë me Sid.rit Bej.lerin e stafin e emisionit “Shqiptar.ët për Shq.iptarët”, shkuan ta takojnë nënën e dy fëmijëve për të parë nga afër gjendjen e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Përveç ndih.mës em.er.gjente që ka ofruar, Elvis Naçi i ka premtuar nënës së dy fëmijëve një shtëpi të re. “Vizituam Familjen e Entela Buzit në Kallm të Fierit ku mësuam mes lot.ëve ha.llet e kësaj Familje, ajo kishte një toke ku do t’i ndërtojmë një Shtëpi dhe do të shikojmë hall.et shënd.etësore që ata kane! I Madhi Zo.t na shpërbleftë të gjithëve”, shkruan Elvis Naçi në profilin e tij në FB. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Për një thes miell nëna e moshuar qante dhe lutej çdo ditë, Ja lajmi për familjen Buzi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*