Plas sh erri në festën e bebit:Burri tu rpëron gruan: Fëmija nuk është i imi, babai është…(VIDEO)

Në mes të të gjithë të ftuarve, ai i ka thënë gruas se ajo e ka tr adhtuar dhe se fëmija nuk ishte i tiji. Për këtë, ai thotë se ka të gjitha provat e mjaftueshme. “The Sun” shkruan se para gjithë të ftuarve, ai rrëfen se gruaja e tij nuk ishte 4-muajshe shtatzënë siç ajo kishte thënë, por fiks 6-muajsh. Madje u tregoi edhe një video të saj me një tjetër mashkull. Më e bukura…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Plas sh erri në festën e bebit:Burri tu rpëron gruan: Fëmija nuk është i imi, babai është…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*