Po mi prekët Shqiptarët ju betohem se jemi gati ta ‘shkatrojmë’ për 24 orë çdo shtet (VIDEO)

Po mi prekët Shqiptarët ju betohem se jemi gati ta ‘shkatrojmë’ për 24 orë çdo shtet

President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të o rganizuar në SHBA, kishte d eklaruar h aptazi d ashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të ga tshëm të që llojnë dhe të vr a sin çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan. Së fundmi kjo d eklaratë e tij ka filluar të shp ërnahet më të madhe ja edhe de klarata e tij.

Be the first to comment on "Po mi prekët Shqiptarët ju betohem se jemi gati ta ‘shkatrojmë’ për 24 orë çdo shtet (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*