Poshtërohet Vuçiq, u jep pensionistëve serbë vitamina, ata i japin atij ilaçe për tru

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, reklamoi vitaminat dhe mineralet që do t’u japë pensionistëve, por të cilët patën një dhuratë më ndryshe për të.
Mile Delic, pensionist që është kthen paratë Presidentit të Serbisë dy herë, thotë se nuk dëshiron ta marrësh.
Ai ia dha një dhuratë më ndryshe atë, shkruan Danas.
“Për të rifreskuar kujtesën e tij, në mënyrë që të kujtojë se në premtimin e tij parazgjedhor, ai tha se pensionistët janë të fundit”, tha Deliç.
Ndërkaq, pensionistë të tjerë e konsideruan këtë dhuratë poshtruese.

Be the first to comment on "Poshtërohet Vuçiq, u jep pensionistëve serbë vitamina, ata i japin atij ilaçe për tru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*