Prekëse: I gjen prinderit pas 34 vitesh, takimi në emision i përlotë të gjithë (Video)

Paul që nga mosha 5 vjeçare nuk i kishte parë më prinderit e tij. Kishte kërkuar gjithandej, por pa rezultat. Shpresa e tij e fundit ishte emisioni “The Jeremy Kyle Show”, një emision mjaftë i shikuar në Britaninë e Madhe. Paul, tani 39 vjeç, kishte humbur shpresat se ndonjëherë do ti takonte prinderit e tij biologjik.
Jeremy, drejtuesi i emisionit, e mbanë të fshehtë faktin se i ka gjetur prinderit e tij. Kur Jeremy Kyle i tregon se ka gjetur babain e tij biologjik, Paul shpërthen në lot dhe del nga salla, duke u kthyer me pas me kërkesën e moderatorit. Jeremy Kyle nuk e le me kaq, duke i japur edhe një lajm tjetër fantastik, Jeremy dhe ekipa e tij kishin gjetur edhe nënën e Pulit.

“Për 34 vjet, për ç’do natë, nëna jote kishte fjetur me fotografinë tende pranë” – ju drejtua Jeremy Paulit. Mes emocionesh, Jeremy ftoj prinderit e Paul që të futeshin në sallën e emisionit. Takimi mes Paul dhe prinderve të tij që s’i kishte takuar për 34 vite ishte shumë emocionues dhe i përloti gjithë pu/blikun në sallë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Prekëse: I gjen prinderit pas 34 vitesh, takimi në emision i përlotë të gjithë (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*