Prekëse: I hedh krahun motrës së saj që ishte në rr.e.zik për jetën dhe ja qfare ndodh

Kjo është historia e dy vajzave binjake, të lindura njëra pas tjetrës. Në fillim jetët e tyre ishin plot pasi g uri dhe ata ishin të dyja në r re zik. Megjithëse binjakët kanë mbajtur botën në p ezull për dy javë, ajo që ndodhi më pas, për shumë është konsideruar një mrekulli e vërtetë. Brielle dhe Kyrie Jackson, kanë lindur 12 javë para datës kur duhej të vinin në jetë.
Duke qenë të parakohshme për më shumë se dy muaj, nuk ishte e çu dits h me që secila prej tyre peshonte më pak se 1 kg dhe organet e tyre nuk ishin plotësisht të zhvilluara. E vërteta e tri sht uar është se shanset e tyre për të mbijetuar dhe të rriteshin ishin thuajse joekz isten te.

Menjëherë pas lindjes së tyre, binjakët u futën në inku bat orë të veçantë, ku shëndeti i tyre filloi të ndryshojë. Ndërsa shëndeti i Brielle-s po përmirësohej (foshnja po fitonte peshë dhe funksionet e saj vitale po stabilizoheshin), gjendja e Kylie-t ishte krejtësisht e ndryshme. Vajza e vogël po për ke qës o hej dhe mje kët mendonin se nuk do të jetonte për një kohë të gjatë. Por pas dy javësh situata ndryshoi në mënyrë dra stik e. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Prekëse: I hedh krahun motrës së saj që ishte në rr.e.zik për jetën dhe ja qfare ndodh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*