Princi provokon Andin: “Sytë e mi blu po ta marrin Jasminën”…

Një lu/ftë e ftohtë është krijuar mes Andit dhe Princit për Jasminën. Pas takimit tëtyre, Princi i është drejtuar djalit se po ia merr Jasminën pak e nga pak. Ndërsa Andi i është kundërpërgjigjur se nuk ndjen asnjë konkurrencë nga ai. Debati mes tyre:
Princi: Plako më duket se këto sytë blu po ta largojnë shumë Jasminën. Andi: Unë nuk ndjej konkurrencë. Është provokim nga Jasmina. Andi: Dy gjëra janë të sigurta, deka e kjo që po them unë. Andi: Këtë vendim e ka Jasmina. Jasmina: Dua që të mos ndryshosh mendim çdo javë.

Ti je zhdukur fare, ke marrë çantën e je zhdukur. Andi: Kam qenë në Kosovë kam qenë duke u marrë me punët e mia, s’dua të reagoj keq e me thënë gjëra që s’duhet me i thënë në telefon, kam reflektuar dhe jam këtu të flas si njeri i cilivizuar. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Princi provokon Andin: “Sytë e mi blu po ta marrin Jasminën”…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*