Prindërit nuk lejojnë vajzën të martohet me djaIin sepse punonte në ndërtim, pas disa vitesh pendohen me jete kur shikojne…

Prindërit gjithmonë duan më të mirën për fëmijët e tyre dhe shpesh bëjnë çdo gjë që ata i konsiderojnë si me e mira për to, edhe pse ajo mund te thyeje zemren e femijes. Në këtë histori, një burrë ndan përvojën e tij rreth asaj që ndodhi kur statusi dhe paraja bëhen prioritet mbi dashurinë.
20 vjet më parë, pas diplomimit ne shkollen e mesme, Michael vendosi ti nderpriste studimet e tij dhe të punonte si punëtor ndërtimi si babai i tij.
Nuk ishte nje nder planet e tij për t’u bërë punëtor ndërtimi, por që kur babai i tij nuk mund të paguante dot tarifat e kolegjit, vendosi se do ishte më mirë që ai të harronte ëndrrën e tij për të vazhduar studimet. E dashura e tij, Irene, e cila më vonë mësoi se Michael nuk donte të vazhdonte studimet e tij, u zemerua me te. Ajo nuk donte të përfundonte me një burrë të paarsimuar si ai, kështu që vendosi ta nderpriste marredhenien me te. Michael u shkatërrua kur Irene u largua nga jeta e tij. Ajo ishte dashuria e tij e parë në atë kohë.

Iu desh kohë për të marrë veten pas ndarjes, dhe u perkushtua pas punes se tij për të harruar dhimbjenMuaj më vonë, ai u takua me një vajzë të quajtur Judy. Së shpejti, ai dhe Judy u dashuruan me njëri-tjetrin.
Një ditë, Judy solli në shtëpi Michael, per ta prezantuar me prindërit e saj. Fatkeqesisht, prindërit e saj nuk e miratuan marrëdhënien e tyre kur mesuan rreth Michael,duke i thene atij se nuk kishte një të ardhme nëse vazhdonte të punonte si punëtor ndërtimi. Jo shumë kohë pas kësaj, ai dhe Judy u ndanë.

Ai u thye dhe u ndje i pashpresë pas ndarjes se dyte. Megjithatë, ai vazhdoi të punonte aq shumë derisa miqtë e tij i sugjeruan që të shkonte në Australi ku paga ishte relativisht e lartë në krahasim me Tajvanin. Kështu Michael vendosi për të migruar në Australi dhe gjeti një punë si punëtor ndërtimi në një vend ndërtimi. Në fillim, ishte vërtet e vështirë për të, pasi ai nuk fliste rrjedhshëm gjuhën angleze dhe mezi po përshtatej në një vend të huaj për të. Por ai nuk u dorezua. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Prindërit nuk lejojnë vajzën të martohet me djaIin sepse punonte në ndërtim, pas disa vitesh pendohen me jete kur shikojne…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*