Prindërit po argëtoheshin derisa fëmija luante me një piton gjig.ant, por ajo qe ndodh i le ata te… (VIDEO)

Fëmija i vogël qëndronte sipër një pi.toni gj igante dhe luante me të në një rrugë në Java të Indonezisë, derisa prindërit e tij vetëm qeshnin. Vogëlushi që nuk është aq i moshuar të përfundoi një fjali, dukje se kënaqej shumë me reptilin, duke mos h ezituar edhe ta kapte për fyti..VI.DEO

Be the first to comment on "Prindërit po argëtoheshin derisa fëmija luante me një piton gjig.ant, por ajo qe ndodh i le ata te… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*