Privohet nga liria e ëma e fëmijës që humbi jetën sot në Gostivar

Siç njoftojnë nga SPB Tetovë, e ëma e fëmijës që humbi sot jetën në zjarrin në Gostivar është privuar nga liria.
Nga policia thonë se S.T nga Resnja menjëherë pas arrestimit i është dhënë ndihma mjekësore dhe rreth pasdites është çuar në stacion policor.
Ajo dyshohet se ka kryer veprën penale e dënueshme sipas Kodit Penal.
35 Vjeçare do të mbahet deri nesër për të sqaruar rastin dhe pritet të dërgohet në para gjykatësit në procedurë paraprake në Gjykatën Themelore në Gostivar.

Be the first to comment on "Privohet nga liria e ëma e fëmijës që humbi jetën sot në Gostivar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*