PubIikohet skandaIi tjeter, Mevlani dhe Ledijana kanë kaluar natën së bashku në një motel

Antonela iku nga studio ditën e sotme me l o t në sy dhe i tha Mevlanit se donte një mashkull. Po ashtu ajo tha se e do aq shumë Mevlanin, saqë tërhiqet dhe do e lër atë të jetë i lumtur.
Kurse nga ana tjetër në rrjet po qarkullon një foto, ku shikohet Ledjana dhe Mevlani në një h otel dhe thuhet se ata kanë f jetur b ashkë në një h otel. Ndërsa Mevlani në studio tha se është më shumë që të vazhojë njohjen me Ledjanën. Ledjana tregoi se edhe ka takuar nënën e Mevlanit.

Be the first to comment on "PubIikohet skandaIi tjeter, Mevlani dhe Ledijana kanë kaluar natën së bashku në një motel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*