Qentë bëjnë qejf në spitalin e Podujevës (VIDEO)

Në rrjetet sociale është publikuar një video ku në objektin e një Qendre të Mjekësisë Familjare në Podujevë, shihen disa qenë. Videoja ka marrë mijëra komente dhe shpërndarje nga qytetarët, të cilët e kanë kritikuar qeverisjen e kryetarit të deritanishëm të Podujevës, Agim Veliun. Madje ata duket se janë aq rehat në hapësirat e QKMF’së, sa hyjnë e dalin nga aty pa i penguar askush. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Qentë bëjnë qejf në spitalin e Podujevës (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*