Riniani i thotë Anës të eci para që ai të shikojë si i ka të pasmet, ajo: Hë e kalova provën?

Riniani dhe Ana kanë zhvilluar takimin e parë së bashku dhe nuk kanë munguar puthjet e para, flirtimet dhe bisedat e nxehta.

Riniani i dhuroi disa herë puthje në qafë dhe në një moment, kur Ana e çoi në dyqan për t’i dhuruar një parfum, ai nuk hezitoi që t’i kërkonte të ecte para.

Ai hodhi sytë tek të pasmet e saj dhe Ana e pyeti: “E kalova provën?” Pas kësaj, vazhduan bisedat tepër flirtuese mes tyre.
Ai hodhi sytë tek të pasmet e saj dhe Ana e pyeti: “E kalova provën?” Pas kësaj, vazhduan bisedat tepër flirtuese mes tyre.

Be the first to comment on "Riniani i thotë Anës të eci para që ai të shikojë si i ka të pasmet, ajo: Hë e kalova provën?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*