Rrëfimi i vajzës nga Tirana, si i futi në h.all dy familje: Pas martesës, zbulova se burri nuk më…

Një vajzë nga Tirana, ka befasuar me shkrimin e saj se pas martesës ka zbuluar dashurinë e vërtetë dhe nuk është burri i saj. Elisabeta kërkon mendime se si të marrë një vendim në këtë situatë, ku thekson se nuk do pa rag jy k im e pasi me të vërtetë ndodhet mes dy zj a rr es h. LETRA: JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Jam e sigurt që shumë nga ju që do lexoni historinë time do më p ara gj yk oni dhe do mendoni se jam një e pë r da lë, por në të vërtetë jam një femër e moralshme dhe e pafat. Jam martuar katër vjet më parë me një djalë të këndshëm dhe të sjellshëm dhe të them të drejtën ndjehem mirë me të. Deri pak kohë më parë mendoja se isha e lumtur, por në fakt kjo nuk ishte e vërtetë. Lumturinë e vërtetë njeriu e ndjen, atëherë kur është pranë njeriut që dashuron, me të mirat dhe të këqijat, me të me tat dhe d efe kte t që ai ka. Dhe unë e kam gjetur dashurinë, që për fatin tim të keq nuk është burri im. Jam njohur me të në një periudhë të keqe të jetës sime dhe ai ka qenë anija ime e shpëtimit, njeriu tek i cili gjeja mbështetje dhe siguri.

Gjithçka do të t ro nd it ej dhe sh ka të rro h ej në momentin që në jetën time hyri dikush tjetër. Ai ishte një nga shokët e shoqeve të mia dhe ishte djalë simpatik. Natyrisht që në dijeni të kësaj shoqërie ishte edhe bashkëshorti im, por ai nuk është aq i li g, sa të mendonte se mund të ndodhte diçka me mua dhe ata njerëz. Me këtë djalin që në fillim pati një tërheqje të fortë, por gjithçka ishte në nivelet e miqësisë. Gjithçka ndryshoi më vonë, në kohën që ai u nda nga e dashura. Ne miqve na tregoi se i dha fund lidhjes për shkak se mendonte për një femër tjetër, por pa e treguar se për kë bëhej fjalë. Këtë e zbulova unë më vonë, pasi më telefonoi dhe më ftoi në kafe. Ai më tregoi se pavarësisht se i njihte shumë mirë rrethanat me mua ishte dashuruar dhe këtë nuk e ndryshonte dot. Të jem e sinqertë të njëjtën gjë provoja dhe unë dhe ndryshe nga ai që gjeti guxim t’i jepte fund lidhjes, unë nuk munda t’i tregoja bashkëshortit tim për këtë histori. Vendosa të tërhiqesha dhe për një periudhë kohe shkëputa çdo kontakt me të.

Be the first to comment on "Rrëfimi i vajzës nga Tirana, si i futi në h.all dy familje: Pas martesës, zbulova se burri nuk më…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*