Sheikët na morën Encën, këngëtarja largohet nga Shqipëria…?

Enca ka udhëtuar së fundmi në Dubai, (jo për gjë po kush nuk ngeli pa shkuar) dhe nuk dimë si priti të kalonte kaq kohë. E mes fotove me rro/ba ba/njo, duke kënduar, duke po/zuar me filtrat tipikë, Enca na tregoi se e sheh veten duke je/tuar në Dubai. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Fansave me siguri nuk do ju vijë mirë nëse ajo do largohet vërtetë, por rëndësi ka lumturia e saj. E një vend aq luksoz, ku e mbajnë me të mira, surpriza e shumë gjëra të tjera do ishte perfekt për të gjithë. Veçanërisht për një vajzë të re që thjesht do të shijojë jetën në sytë e miliona ndjekësve të saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

https://www.instagram.com/p/CNZwnWgHCCa/?utm_source=ig_embed

Be the first to comment on "Sheikët na morën Encën, këngëtarja largohet nga Shqipëria…?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*