Shfaqet në mes të oqeanit krijesa gjigante, ndryshon formë dhe zmadhohet nën ujë

Jeni gati të shikoni diçka të çuditshme? Epo, këto pamje tregojnë momentin kur një krijesë me e frikshme shndërrohet në një formë të çuditshme. Klipi nis me ‘krijesën’, e cila noton në 40 sekondat e para të filmimit e pastaj tkurret në top dhe merr formën e një shtrydhëseje limoni të mbështjellë me një pelerinë […]
Jeni gati të shikoni diçka të çuditshme? Epo, këto pamje tregojnë momentin kur një krijesë me e frikshme shndërrohet në një formë të çuditshme.
Klipi nis me ‘krijesën’, e cila noton në 40 sekondat e para të filmimit e pastaj tkurret në top dhe merr formën e një shtrydhëseje limoni të mbështjellë me një pelerinë si e Batmanit.
Të gjithë i shohim gjërat ndryshe. Klipi është filmuar në një thellësi prej 1143 metrash në Oqeanin Indian në afërsi të një pusi shpimi. Njerëzit kanë bërë komente të shumta për videon e çuditshme që mund ta shihni më poshtë.

Be the first to comment on "Shfaqet në mes të oqeanit krijesa gjigante, ndryshon formë dhe zmadhohet nën ujë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*