Shikojeni me çfarë deklarate vjen tani Naim Abazi për gruan e tij, Mihrijën!

Naim Abazi ka reaguar me një shkrim ne një portal duke thëne se është i irrituar nga rastet e punsimeve te cilat po kryhen nga partitë politike dhe për ketë ka edhe një kërkese interesante. “Kam me punësua Mihrijen si drejtoresh ne nje Gjimnaz te Prishtinës, po e pres veç konfirmimin ama spo di a drejtoreshe e profesoreshe”. “E keni bën bërllok ketë fare pune, nuk besoj qe është normale kjo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Shikojeni me çfarë deklarate vjen tani Naim Abazi për gruan e tij, Mihrijën!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*