Shkuan për piknik por pas një kohe u afrohet diçka që do i lë pa fjalë! (VIDEO)

Në pamjet e pu/blikuara të i ncidentit ariu shihet që merr pjesën e tij nga një sanduiç me gjalp kikiriku kur një nga burrat ia ofron, ndërsa anëtarët e tjerë të familjes bëjnë sa munden për t’u dukurtë qetë.
Një burrë tjetër në tavolinë nis të përgatisë një tjetër sanduiç për ariun, për t’u siguruar që ai të mbetet i qetë. “Disa prej nesh janë mësuar në natyrë të hapur dhe e dimë se me k afshët nuk duhen bërë lëvizje të papritura. Por shumica jonë ishin të t merruar”, tha Nesbit. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Shkuan për piknik por pas një kohe u afrohet diçka që do i lë pa fjalë! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*