Shoferja e autobusit 24 vjeçe: Të gjithë më thonë se jam “shumë e bukur” për të bërë këtë punë, por do ta bëj deri në pension

Ajo ka treguar se të gjithëve iu duket e pabesueshme kur ajo tregon profesionin e saj, por thotë se e do shumë punën e vet.

Jodie Leigh Fox ka gjetur punën e saj të ëndrrave para tre vitesh, kur filloi të punonte si shofere e autobusëve

24 vjeçja nga Anglia thotë se e pëlqen punën e vetë shumë, dhe thotë se ka dëshirë ta bëjë këtë punë deri në pensionim.

Mirëpo që kur ka nisur punën, Jodie thotë se e kanë mbuluar me komente rreth dukjes së saj shumica e pasagjerëve. Ajo thotë se shumica e komenteve vinë nga pasagjerët meshkuj.

Jodie thotë se zakonisht meshkujt i thonë se nuk kanë parë kurrë një shofere autobusi kaq të bukur, ose se ajo është shumë e bukur për të bërë këtë punë.

Mirëpo ajo thotë se merr komente të këndshme edhe nga femrat, për flokët, thonjtë ose makijazhin dhe kjo e bënë të lumtur.

Fatkeqësisht, ajo thotë se e ka vështirë të socializohet me kolegët e saj, sepse të gjithë janë më në moshë, dhe femra ka pak.

Ajo ka treguar se ka shumë pak miq në punë, dhe shumica janë njerëzit që punojnë në garazh. Pavarësisht këtyre aspekteve jo shumë të këndshme në punën e vetë, ajo thotë se e do shumë.

Jodie kuptoi se sa e dhënë pas autobusëve ishte kur kishe qenë fëmijë, dhe ulej në ulëset e para, që të ndjehej sikur po voziste. Ajo thotë se ka dëshirë që të luftoj imazhin stereotip të shoferëve të autobusëve.

Be the first to comment on "Shoferja e autobusit 24 vjeçe: Të gjithë më thonë se jam “shumë e bukur” për të bërë këtë punë, por do ta bëj deri në pension"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*