Shoqja ime më ftoi në shtëpinë e saj mua dhe një shok pa dijeninë time dhe ndodhi…

JAM NJE GRUA LUMTURISHT E MARTUAR. SHOQJA IME E NGUSHTE, E CILA U NDA NGA BURRI I SAJ DISA KOHE ME PARE, ME FTOI NJE DITE PER DARKE NE SHTEPINE E SAJ.Pa e zgjatur shume, doli direkt e ne teme dhe me tha se kishte ftuar edhe nje shokun e saj (te cilin une nuk e njihja) per darke. E pyeta se c’lidhje kishte ai i ftuar ne darken tone? Ajo mu pergjigj: JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Shoqja ime më ftoi në shtëpinë e saj mua dhe një shok pa dijeninë time dhe ndodhi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*