Shqiptar “i bie” në gjunjë Clinton-it: Ma ke shpëtuar jetën i BABA ynë, ja puth duar dhe ia dha një (VIDEO)

Bill Clinton është përlotur në një restorant kur një kamarier shqiptar i ra në gjunjë duke e falënderuar atë se ia kishte shp/ëtuar jetën. Ish-presidenti i Amerikës dhe Zonja e Parë ishin duke darkuar në restorantin “Sea Fire Grill”, në New York. Derisa ata darkonin, kamarieri – një emigrant shqiptar – i është afruar te tavolina, i ka rënë në gj/unjë dhe i ka thënë Billit: “Zotëri, dua t’ju falënderoj. Mos të kishe qenë ti, nuk do të isha gjallë sot”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Shqiptar “i bie” në gjunjë Clinton-it: Ma ke shpëtuar jetën i BABA ynë, ja puth duar dhe ia dha një (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*