Shqiptari: Kam pasur 400 dashnore kurse në Mal të Zi jam martuar me pesë gra dhe kam bërë…

“I kam pas diku mbi 400 femra në krejt Evropën”, ka thënë ai në “nKosovë Show”. “Ja kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, ka thënë ai. Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar me 5 gra. “Kam jetuar bashkë me to një vit”, ka thënë ai. Ai ka treguar se lidhja me këto ka zgjatë një vit, dhe më pas ka shkuar në Gjermani. Stojkaj që ka dëshirë ta quajnë Maxi ka thënë se rekordin botëror e ka thyer në Gjermani. “Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam puthur 70 femra. Kur i kam puthur 70 femra për një ditë më ka ra të fikët”, ka thënë ai. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Shqiptari: Kam pasur 400 dashnore kurse në Mal të Zi jam martuar me pesë gra dhe kam bërë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*