“Si mund të rrijë me të, ajo është e shëndoshë?!”/ 44-vjeçarja humb 65 kg në pak muaj

Një 44-vjeçare i vuri vetes kusht që të humbte gjysmën e peshë së saj para ditës së dasmës, por ky ndryshim drastik nuk erdhi thjesht për shkak të dasmës, por nga dashuria që ajo ndjente për Matthew.
Një ditë Claire Williams, kishte dëgjuar disa persona të flisnin rreth lidhjes së saj me Matthew, dhe dëgjoi shprehje të tilla: Se si ai mund të qëndronte me një femër kaq të shëndoshë. E ndjerë keq nga kritikat, jo për veten e saj, por për Matthew, ajo vendosi të binte në peshë. E nga 127 kg që ajo ishte, arriti në 64 kg. Në fund të fundit, tregon ajo, nuk kishte ndonjë gjë për të humbur pasi kg e humbur mund t’i rifitonte serish nëse Matthew nuk e pëlqente më të dobët. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "“Si mund të rrijë me të, ajo është e shëndoshë?!”/ 44-vjeçarja humb 65 kg në pak muaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*