SK.ANDALOZE: Ishte i palarë dhe mjekët nuk i dhanë ndihmën mjekësore, ndërron jetë qytetari para spitalit..!

Gjatë ditës së sotme ka ndë rruar j etë një qytetar në Tiranë pas sorollatjes 48 orëshe për të marrë ndihmën mje kësor e. Sipas FaxNews, Kreshnik Kaçi 48-vjeç ka ndë rruar je të pasi ishte i palarë dhe mje kët e urgje ncës ref uzuan t’i jepnin ndihmën mje kësore në kohën që qytetarët kërkuan ndihmë për të.

Para pak ditësh fqinjët e tij i kishin kërkuar ndihmë autoriteteve shën det ësore, por ata nuk kanë pranuar, pasi 48-vjeçari jet onte i vetëm dhe ishte i palarë. Më pas komshinjtë e kanë pastruar edhe kanë thirrur sërish ambu lan cën, dhe e cuan në spitalin e Tra umës. Të nesërmen miqtë e tij kishin shkuar për ta vizituar atë dhe shohin se qytetari ishte lënë jashtë ndheuk kishte marrë asnjë shërbim.Pas kësaj qytetarët i kërkuan llogari stafit të spitalit se përse ky i së mu rë është lënë pa shërb im dhe në rrugë.

Be the first to comment on "SK.ANDALOZE: Ishte i palarë dhe mjekët nuk i dhanë ndihmën mjekësore, ndërron jetë qytetari para spitalit..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*