Morti nuk po ndalet: Zi dhe lot, shu.het në lule të moshës dentistja shqiptare..!!

Stomat.ologia kosovare, Ardita Dalipi ka ndë.rruar j etë në moshën 47 vjeçare. Ajo kishte diplomuar në Universitetin e Prishtinës në vitin 1998. Pastaj ishte sh përngulur në ShBA, ku në Universitetin e Illinosit në Çikago kishte marr titullin ‘DDS’(Doctor of Dental Surgery)…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Morti nuk po ndalet: Zi dhe lot, shu.het në lule të moshës dentistja shqiptare..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*