Tani është një yll por nuk do e besoni dot si dukej Xhensila para ndë.rhyrjeve dhe pa grim

Xhensila Myrtezaj ka një ndryshim të madh kur shfaqet me grim dhe pa të. Këtë mund ta shohim përmes imazheve që i pu.blikon vetë ajo në rrjetet sociale.Përveç grimit që bën “mrekulli” në fytyrën e saj, ajo ka bërë edhe ndërh.yrje të shumta est.etike, sado që i m ohon. Duke u rikthyer në vitet më parë, shohim se këngëtarja me kalimin e viteve ka pë suar ndryshim dra.stik. Foto me të cilat dëshpëron shumë.

Be the first to comment on "Tani është një yll por nuk do e besoni dot si dukej Xhensila para ndë.rhyrjeve dhe pa grim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*