Të shtunën tha se nuk ia ndezi llambën e ku qe, por del fotoja ku Lulin 64 vjeçe që do burrë e ka ngritur në krah Ndriçimi, o doli fare…!!

Që me hyrjen e saj në ”Për’puthen 40” Luljeta Nallbani 64 vjeçe u dallua për energjinë e saj.Si i thonë edhe shkurt Luli, foli hapur dhe tha se nuk është direkt për s*ks, por po iu ndez drita e kuqe. Të shtunën, ajo nuk pati Përputhje me një zotëri që shkoi në emision.Si tha ajo: Epo tani nuk m’u ndez llamba.”Por në rrjet po qarkullon një foto, ku shikohet se Lulin e ka ngritur në krah Ndriçimi, një konkurent tjetër i ”Për’puthen”. Mos vallë ka nisur ndonjë gjë mes tyre apo ishte e gjitha për humor ajo foto. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Të shtunën tha se nuk ia ndezi llambën e ku qe, por del fotoja ku Lulin 64 vjeçe që do burrë e ka ngritur në krah Ndriçimi, o doli fare…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*