Tërmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, kështu reaguan hoxha dhe xhemati

Në këtë tërmet kishin vdekur shumë persona dhe ishin lënduar më shumë se 100 pas dëmeve të shkaktuara. E kjo video tregon se si reaguan njerëzit në xhami, gjatë kohës sa po faleshin e kur ndodhi tërmeti. Një pjesë e xhematit largohen nga xhamia derisa thuhet se hoxha nuk ka lëvizur fare nga vendi.

Be the first to comment on "Tërmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, kështu reaguan hoxha dhe xhemati"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*