”Ti e do Andin për letrat amerikane”/ Jasemina i kthetet keq Princit: Je me fat që jemi këtu se jashtë do merrje një përgjigje

Komenti i Princit ka sjellë reagimin e menjëhershëm të Andit dhe Jasminës pasditen e sotme në Për’Puthen.Ai tha se vajza del me Andin vetëm për letrat amerikane dhe asgjë tjetër. Ndërsa Andi e ka kundërshtuar deklaratën e tij.Princi: Është mace me lesh manjoz është një sëmundje dhe kapet pas letrave amerikane. Andi: Unë jam rritur në Kosovë, jam ndërtues jam vetvetja dhe jam shumë krenar, e ke përmend shumë herë këtë.Jasmina: Falëndero faktin që je pjesë e emisionit e je ulur aty që të respektoj. Princi: Unë e respektoj atë.Jasmina: Të më tregojë ai mua pasaportën amerikane? Jasmina: Andi atij mos i kthe përgjigje se nuk e meriton.

Be the first to comment on "”Ti e do Andin për letrat amerikane”/ Jasemina i kthetet keq Princit: Je me fat që jemi këtu se jashtë do merrje një përgjigje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*