T’merrohen kalimtarët, hapet toka dhe “përpin makinën” (Video)

Një vrimë gjigante u hap në tokë në Virginia duke hedhur një makinë rreth 6 metra më poshtë. Kalimtarët e habitur kanë filmuar momentin kur makina duket sikur “përpihet” nga toka. Fatmirësisht, mjeti ishte i parkuar dhe brenda nuk ndodhej asnjë person. Pasi nxorrën mjetin nga vrima e madhe, autoritetet thanë se do marrin masat për të rregulluar rrugën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "T’merrohen kalimtarët, hapet toka dhe “përpin makinën” (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*