U shfaqën në ekran si armike të përbetuara, Jasmina dhe Ola jetojnë në një shtëpi? (VIDEO)

Pas shumë kohësh në “Për’puthen” pati një hyrje të re edhe në radhët e vajzave. Konkurrentja më e re quhet Gladiola Zeneleaj dhe ajo ju bashkua emisionit në një mënyrë shumë të pazakontë. Ajo qëndroi e fshehur pas një dere dhe bëri një kërcim seksi për të gjithë djemtë. Kështu ajo fitoi menjëherë vëmendjen e të gjithëve dhe Gladiola nuk u rezervua fare duke shprehur direkt pëlqimet e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
“Është tokë e zënë më vjen keq. Lodhu sa të duash me Andin se nuk ke ku shkon. Mund të rrish ditë e natë ti duke u deklaruar lodhu sa të duash. Duket njeriu i mirë që merr kënaqësi që prish çiftet”, u shpreh Jasmina për vajzën e re. Më pas Gladiola zbuloi se thumbat me Jasminën nuk vijnë nga hiçi, sepse më parë ato kanë qenë shoqe me njëra-tjetrën, por prej 2 vitesh nuk flasin më. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "U shfaqën në ekran si armike të përbetuara, Jasmina dhe Ola jetojnë në një shtëpi? (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*