Vidhet 20 mijë euro nga bankomati i ‘TTK Bankës’ në Tetovë

Policia e Tetovës është vënë në ndjekje të vjedhësve të 1milion e 3qind mi denarëve të cilët u vodhën sot në dhunshëm nga bankomati i TTK Bankës në Tetovë në rrugën “Boris Kidriç” pas mbarimit të orës policore.
Rreth orës 5:00 të mëngjesit dhunshëm është hapur bankomati i dhejanë marë katër arka me para.

Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka bërë policia e Tetovës.
TTK banka SHA Shkup ka njoftuar opinionin se më 15. Mars 2021, pas mbarimit të orës policore dhe jashtë orarit të punës janë nga bankomati i vendosur në ekspoziturën ARM në Tetovë janë marë mjete finansiare në vlerë prej 1.3 milion denarë, njoftojnë nga TTK-Banka.

Be the first to comment on "Vidhet 20 mijë euro nga bankomati i ‘TTK Bankës’ në Tetovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*