Virusi bën agjendën, jo ne

Në shkurt të 2020-ës, Italia ka regjistruar rastet e para me koronavirus, për t’u bërë shpejt epiqendër e Evropës.
Italia ka qenë shteti i parë jashtë Azisë që është izoluar.

Pjesa tjetër e kontinentit e ka ndjekur shpejt.

blob:https://www.evropaelire.org/5b669ed3-7164-46fe-a1f8-ac078b6a0bbc

Sot, çfarë mund të quhet arritje dhe çfarë dështim në luftën kundër pandemisë?

Be the first to comment on "Virusi bën agjendën, jo ne"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*