Zhd.ukja e 19-vjeçares shqiptare/ Pu.blikohen të dhënat tro.nditese në telefonin e saj, Ja çfarë ka ndodhur me të…

Artemis Vasili, është e reja shqiptare e cila prej 6 muajsh ka humbur gjurmët, ndërsa familjarët apelojnë për gjetjen e saj. Dhe së fundmi janë zbuluar faktet e reja për zhd ukjen e 19-vjeçares nga emisioni “Drita në tunel”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT
Nga hetimet është zbuluar se dikush është kujdesur për të fshirë gjurmët elektronike të Artemisës, ky zbulim mund t’i japë një kthesë të re ngjarjes. Sipas Aggeliki Nikolouli, raporti i Google thotë se gjurmët ​​e telefonit celular të 19-vjeçares dhe e gjithë historia e saj elektronike u f shinë nga një zonë e caktuar. Kr i m inologu i Kri mit Kibernetik dhe Ekzaminuesi i Provave Dixhitale Vassilios Georgopoulos tha në emisionin “Dritë në Tunel” se kjo nuk mund të bëhet gabimisht, por qëllimisht. Siç tha ai, duket se kush i fs hiu ato dinte të el emi nonte gjurmët elektronike të telefonit të saj celular.

Be the first to comment on "Zhd.ukja e 19-vjeçares shqiptare/ Pu.blikohen të dhënat tro.nditese në telefonin e saj, Ja çfarë ka ndodhur me të…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*