Zoti bën mrekulli/ 6-vjeçari shqiptar shërohet nga sëmundja e ligë në Turqi

6-vjeçari nga Juniku, Arian Krasniqi, i cili ishte di agnostifikuar me le ukemi, është sh ëruar nga kjo së mundje.Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e tij të cilët thanë se pas një tr ajtimi të gjatë në Turqi, Ariani tashmë është sh ëruar dhe do të kthehet në Kosovë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Me re komandim të Mjekëve, për shëndetin e Arianit, jemi të ob liguar t’iu përmbahemi disa rregullave sidomos kontaktin me njerëz,Ariani e ka të nda luar, kjo për arsye të shm angies nga gri pet, i nfeksionet dhe ba kteriet e ndryshme dhe shma ngies nga një tr ajtim i tillë. Është e do mosdoshme t’iu përmbahemi rregullave ST RIKTE, andaj kërkojmë mirëkuptimin e të gjithëve për shëndetin e Arianit”, shkroi ndër të tjera në F acebook babai 6-vjeçarit, Islam Krasniqi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

`

Be the first to comment on "Zoti bën mrekulli/ 6-vjeçari shqiptar shërohet nga sëmundja e ligë në Turqi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*